Nieuwsbericht
Training begint weer in augustus.

Voorlopig gaan we even genieten van een hopelijk goede vakantie

De eerste training in het nieuwe se...

 
S1 Portaal

Laatste nieuws

Tue 19 Jun
Vrienden van ONR 1

Wij ( Selectie ONR ) willen dit jaar graag wat meer leuke activiteiten met de selectie gaa...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR uitgeschakeld in nacompetitie.

Wed 09 May, 05:09



Ook de return tegen Mamio waar spektakelstuk!

Met dezelfde 11 spelers waarmee zaterdag geeindigd was begon ONR dinsdag aan de return tegen Mamio met de opdracht een 3-2 - achterstand weg te poetsen.In de stromende regen probeerde ONR direct het initiatief te pakken en in een open wedstrijd met twee aanvallende ploegen was het Harm de Kleine die uitgerekend in deze belangrijke wedstrijd  zijn eerste competitiegoal maakte door een afvallende bal vanaf de zestien meter in één keer in de hoek te knallen. ONR bleef hierna de betere ploeg zonder echt grote kansen te creeeren.Aangezien onze achterhoede de zaken uitstekend voor elkaar had en geen kans weg gaf bleef het tot de rust 1-0.

Ook na de thee gingen onze oranjehemden op zoek naar de 2-0 en het was Rens van der Knaap (die de niet fitte Lart Wolthuis opnieuw prima verving) die een corner van Richard achter de uitstekende Mamio-keeper werkte.Dezelfde jongeling was daarna met een schitterende vrije bal heel dicht bij zijn tweede goal maar  de Spaanse sluitpost van de Groningers tikte de bal uit de bovenhoek.Ook onze spitsen Bouke en Bennie waren een doorlopende dreiging voor de Groninger achterhoede maar het lukte niet de bevrijdende derde goal te scoren. Uit het niets kreeg toen opeens Mamio een strafschop , heel ONR witheet , maar gelukkig hield Peter zijn hoofd koel en stopte de slecht ingeschoten bal. Toch kwamen de stadjers op 2-1 toen hun topscorer Earl Perre een voorzet vanaf hun rechterkant binnen  kon tikken.Een spannende slotfase brak aan waarin Lart de moegestreden Richard nog verving.Iedereen rekende al op strafschoppen maar in de blessuretijd was het opnieuw Earl Perre die een voorzet vanaf rechts in kopte. Een alles-of-niets offensief van onze jongens leverde nog een geweldige kans op voor Bennie die goed doortging maar helaas was het opnieuw de Mamio-keeper die kon redden.

Hij was de absolute uitblinker over twee wedstrijden en zorgde er samen met topschutter Perre voor dat Mamio de volgende ronde haalde.

Onze jonge ploeg kan echter terug zien op een prachtig seizoen met een prima eerste seizoenshelft en een geweldige  tweestrijd tegen Mamio. Jammer dat we in de tweede seizoenshelft niet het nivo van deze nacompetitie konden halen maar we zien al weer vol goede moed uit naar de volgende competitie.Nieuwe ronde - nieuwe kansen!!!








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie